Måndagen

I måndags fick Comet gå in i ett ridhus för första gången i sitt liv - inte en reaktion, haha cool pålle det där! Tar allt som det kommer och bryr sig inte det minsta. Det rasade t.o.m lite snö från taket, och han vinklade bara ena örat lite för att lyssna, men annars ingen reaktion då heller. Duktig häst! Sen blev han friserad, den långa manen blev kort! Oj så mogen han blev att se ut :)



Messer och jag tog oss en kortare skrittur i ridhuset idag, han var riktigt fin i mellan åt, men kändes lite trött. Förmodligen är det fällningen som gör honom lite seg, brukar vara så, samtidigt som han blir jättebockig av vårkänslorna, haha :) Så när man minst anar det, drar han en repa med ett antal bocksprång! Det är bara att hålla i sig och se glad ut :) Finaste Messer <3



Cabbe blev bara borstad idag, han är halt eftersom han har tappat en framsko, och hovis är förstås bortrest. Brukar vara så när de drar av sig skorna. Förmodligen dyker hon upp imorgon och slår på en ny doja, så vi kan börja rida lite smått igen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0