Löshoppning och tappskor

Här var det livat..... eller inte :) Men det ska det bli!

Hästarna har iaf skött sig ypperligt bra (som vanligt, men ändå :)). Tanken var att alla 3 skulle få löshoppa igår, fredag. Men tyvärr tappade Cabbe en sko på torsdagen så han fick stå över denna gång, hoppas han är fit for fight och att alla sitter kvar om 2 veckor då nästa löshoppningstillfälle är!

Igår fick alltså Messer och Comets löshoppa. De var så himla duktiga, båda två!

Först löshoppade vi Comets, var lite smått nervös över hur han skulle reagera, han har ju faktiskt aldrig hoppat förut.. Men som vanligt klev han in i ridhuset, tittade sig omkring och gick lugnt över bommarna innan jag sedan släppte honom. Han hajade direkt och verkade tycka att det var riktigt roligt :) Hoppade väl drygt 80-90 cm med lätthet! Vilken stjärna, och så fin galopp han har! Helt lugnt och sansat. Han blev dock lite osäker efter en rivning, men sedan när han förstod att det inte var farligt så hoppade han glatt igen :) Gullefjun!

Här är en liten ihopklippt film kvällen :)
http://www.youtube.com/user/Lifebyhorses#p/a/u/0/FZGMv3etfLY

Messer då, gammelman, som han ibland även kallas :) Vilken speed det är i honom alltså! Stod med hjärtat i halsgropen där ett tag. Är ju så rädd för att han ska skada sig på något sätt. Det var ben överallt! Sprattel sprattel, men över det kom han :) Han bara flög!! Och spetsade öron hela tiden, haha så jäkla söt, han tyckte verkligen att det var jättekul :D Hoppade också drygt 80-90 cm utan problem. Min tokhäst, åh vad jag älskar honom :)

Inte kan man väl tro att den där racerhästen fyller 24 i sommar? ;)
http://www.youtube.com/user/Lifebyhorses#p/a/u/1/7V3t3TJeB5Y

Caribic fick sin tappsko påslagen idag, på fm. Skönt, för han får ju så ont i tassen stackarn.. Det var ju bara några veckor sedan förra framskon lossna. Usch, den här leran suger med sig det mesta! Men skönt att våren är på G :D Snart är all snö borta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0